woensdag 31 oktober 2012

Meiden nacht

Afgelopen week was het vakantie hier in Den Haag. Heerlijk natuurlijk, als je even vergeet dat ik elke dag vroeg ben opgestaan om te leren, maar dat zorgde er wel voor dat ik tijd had om een filmnacht te houden met twee vriendinnen!

Wat heb je nodig? Een stapel films, een hoop zoete zooi en pizza.
We begonnen de avond met pizza's! Eerst was het plan om pizza's te maken, maar toen kwam het idee om zelf swirls te maken! Beiden erg lekker natuurlijk, maar ook veel werk. Aangezien pizza's makkelijker te verkrijgen zijn besloten we die maar heel lui te kopen.


































We hadden een hele berg films, maar uiteindelijk hebben we The Notebook, No strings attached, Pretty Woman en Liever Verliefd gekeken.
Verder hadden we chocola, koekjes, popcorn, wijn, Malibu en cola! Tip is om zoute popcorn te nemen, want de rest is al heel zoet!



Swirls maken is een onwijs leuke uitdaging als je geen softijs hebt, zo bleek!
Als eerste sneden we de meloen in stukjes, schilden en sneden we de kiwi. De aardebeidjes werden ontkroont en in stukjes gesneden. Laat het ijs ondertussen gewoon in de vriezer staan! Mix het fruit een beetje. Nu kom je een probleem tegen. Als je het roomijs bij het fruit doet smelt het ijs gelijk tot een milkshake, maar mixen is wel nodig! We hadden het ijs te vroeg uit de vriezer gehaald, dus wij hadden echt heel snel een milkshake. Zet de mix niet weer in de vriezer!!! Dan wordt het fruit veel te koud en alleen de bovenste laag van het ijs bevriest weer. We besloten een bolletje aardbeienijs en een bolletje vanilleijs in een bakje te doen en onze milkshake-achtige ijs erbij te doen. Sprinkel vervolgens de nootjes erover heen en chocoladesnippers. Wij hebben een stukje chocola langs de rasp gehaald. een goede toevoeging zouden kleine m&m's zijn! Zet er als laatste een swirllepel in (of een andere vrolijke lepel natuurlijk, ik ben alleen zo'n gek die swirl lepels spaart...) en smullen maar!


































Verder heb ik me tijdens de films ook vooral bezig gehouden met het lakken van nagels. Ideaal om moeilijke nail arts te proberen, heel veel nagels bij elkaar en geen gedoe met lang stil moeten zitten om je nagels te laten drogen, want tijdens een film doe je toch niet zo veel :).

Sluit je (weinig slaap) nacht af met een lekker ontbijt. Maak het zo gezond als je zelf wilt!


































Het was helemaal top!
Wat doen je vriendinnen en jij tijdens een meidenavond/nacht?

Liefs,
Beau

Geen opmerkingen:

Een reactie posten